Tiener Verwenmomentje

 Tiener Verwenmomentje

45 minuten: Tiener Verwenmoment

€ 49,95

Maak kennis met onze schoonheidsbehandeling voor tieners. Het is een lastige tijd, de tienerjaren. Het hele lijf verandert, hormonen gieren in het rond en dat kan een groot effect hebben op de huidconditie. Dit uit zich vaak in een toenemende talgproductie en onzuiverheden, maar de huid kan ook gevoeliger en droger worden. Wilma's Saloon geeft je tijdens een behandeling uitleg hoe je het best jouw huid kan verzorgen, en dat het net zo makkelijk een routine wordt als dagelijks 2x per dag je tanden poetsen.

Tiener Verwenmoment

Plan uw afspraak in via onze online agenda

Plan makkelijk en snel uw afspraak in via de online agenda van Wilma's Saloon.

Nu boeken

Het Tiener Verwenmoment bestaat uit het volgende:

- Reiniging van het gezicht, hals en decolleté

- Diepte reiniging

- Peeling/scrub

- Henna brows incl. wenkbrauwen en epileren

- Onzuiverheden verwijderen

- Masker

- Een passende dag of nachtverzorging

- Huid en product advies

Behandeling

Iemand een Tiener Verwenmoment cadeau doen?

Dat kan! Bestel dan een cadeaubon.

Meer over jeugdpuistjes (acne)

Het is een nu eenmaal een feit dat jeugdpuistjes (acne) veel voorkomen bij jonge mensen, en daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerst is er natuurlijke een grote verandering van je hormoonhuishouding aan de gang in je lijf. Dit is een deel van volwassen worden en is noodzakelijk voor voortplanting en je verdere groei. Ten tweede hebben veel jongeren meer zin in bewerkte voedingsmiddelen en snacks dan in bijvoorbeeld verse groente en fruit. De relatie tussen de darmen en de huid speelt hier een grote rol in. Snacks zijn enorm lekker, maar zeker niet goed voor je huid. Verder helpen externe factoren zoals luchtvervuiling en bacteriën ook absoluut niet mee. En het vervelende is dat je juist nu er goed uit wilt zien. Als je last hebt van een onrustige huid maak dan een afspraak bij Wilma's Saloon, om te bekijken hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Behandeling

Ben je student?

Dan hebben we een speciaal Student Verwenmoment voor jou!

Lees verder

Hoe ontstaat een jeugdpuistje?

Een jeugdpuistje is een ontsteking van een talgzakje. Deze zitten in je huid en maken talg aan, wat je huid soepel houdt en beschermt tegen uitdrogen. Je hebt ze dus hard nodig! Op het moment dat er bijvoorbeeld teveel talg wordt aangemaakt kan zo’n talgzakje verstopt raken. Dit kan vervolgens gaan ontsteken en zo krijg je dus een puistje. Omdat je als jongere (tiener) door je hormonen meer talg aanmaakt zal je dus ook eerder een verstopt talgzakje krijgen. En dus meer jeugdpuistjes. Er zijn tegenwoordig goede behandelingen om de problemen met je huid zo klein mogelijk te houden. Maak een afspraak en ik ontvang je graag om te kijken hoe ik je kan helpen.

Behandeling

Liever een andere behandeling?

Bekijk ook eens onze andere mogelijkheden!

Lees verder Lees verder

Het Tiener Verwenmoment bestaat uit het volgende:

- Reiniging van het gezicht, hals en decolleté

- Diepte reiniging

- Peeling/scrub

- Henna brows incl. wenkbrauwen en epileren

- Onzuiverheden verwijderen

- Masker

- Een passende dag of nachtverzorging

- Huid en product advies

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen