Kruidenstempel massage

Kruidenstempel massage

De kruidenstempelmassage is oorspronkelijk een oosterse massage. Het is een dieptemassage met warme kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden en die een krachtige helende werking hebben. Vroeger werden deze handgemaakte kruidenbundels gedrenkt in warme oliën, het effect ervan is overweldigend.

Wie wil dit proberen?

60 min voor € 75,00

Kruidenstempel massage

Helend en ontspannend

Bij deze massage worden warme bundeltjes gevuld met kruiden die heerlijke aroma's verspreiden. Deze aroma’s werken helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. Behalve een ontgiftigende massage is kruidenstempelmassage ook een zeer ontspannende massage.

Nu boeken

Nog een leuk weetje..

En nog een leuk weetje: doordat onze lichaamstemperatuur verhoogt door het gebruik van warme stempels VERHOOGT ONZE STOFWISSELING.

Dussssss kruidenstempelmassage

  • activeert de doorbloeding
  • voert schadelijke stoffen af
  • stimuleert de stofwisseling en
  • zorgt zo voor soepelere spieren

De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen