LHE Kuren

LHE Kuren
Voor en na

Couperose verwijderen kan veilig en effectief

Het laseren van couperose kan gebruikt worden voor verschillen vaatafwijkingen. Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Er zijn dan ook veel puisten op de huid zichtbaar. Ook kunnen er losse vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn. Deze worden ook wel spinnetjes ‘spider naevi’ of tele’s ‘teleangiëctastieën’ genoemd. Een (deel-)behandeling is vanaf € 48,50

Behandelruimte

Plan uw afspraak in via onze online agenda

Plan makkelijk en snel uw afspraak in via de online agenda van Wilma's Saloon.

Nu boeken

" Een couperose laserbehandeling is vriendelijk voor de huid maar grondig tegen imperfecties in het aangezicht. ”Wilma’s Saloon is met haar Salon zeer ervaren met couperose laserbehandelingen en daarmee het verfrissen van de huid. Naast het verminderen van couperose, roodheden en rode vaatjes pakt de LHE techniek ook pigmentvlekken, sproeten en zonbeschadigingen aan. Een mooie all-in-one behandeling. Als u meer op zoek bent naar een algehele huidverbetering inclusief het verminderen van rimpels is een LHE Mistral behandeling wellicht iets voor u.

Bel naar 0592-420711 of mail naar voor een vrijblijvende afspraak!

Behandeling

Iemand een Tiener Verwenmoment cadeau doen?

Dat kan! Bestel dan onze vriendinnenbon!

Lees verder

Waarom een couperose behandeling?

Een gezonde en gladde gezichtshuid is één van de meest nagestreefde schoonheidsidealen voor zowel mannen als vrouwen. Door ouderdom en schadelijke invloeden van buitenaf krijgt de huid in de loop der jaren steeds meer blijvende littekens, rimpels en verkleuringen. Couperose is een rode verkleuring van de huid, waarbij de fijne adertjes in het gezicht door de huid heen schijnen. Voorheen werd couperose adertje voor adertje behandeld met een warme naald, een pijnlijke en tijdrovende bezigheid. Pogingen om deze oneffenheden te verbergen met crèmes en concealers, ontaardden veelal in een nog slechtere huidconditie waarbij de huid reageert op agressieve ingrediënten of gaat verstoppen. Een huidvriendelijke oplossing op de lange termijn is een couperosebehandeling door middel van de LHE techniek. Een dermatologisch verantwoordde behandeling met direct resultaat en geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Consult

Tijdens het eerste gesprek worden de wensen, mogelijkheden, gezondheid en eventuele contra-indicaties doorgenomen. Wilma inspecteert de huid en stelt vervolgens samen met u een persoonlijk behandelplan op. De soort couperose behandeling wordt besproken en het is mogelijk om een proefpuls te ervaren. Ook worden er voor- en na foto’s gemaakt om het resultaat te kunnen evalueren.

Behandeling

Ben je student?

Dan hebben we een speciaal Student Verwenmoment voor jou!

Lees verder

Hoe snel zie ik resultaat?

Kleine vaatjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden, diepere vaatjes en rosacea zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld tussen de 4-6 behandelingen. Na elke couperose behandeling ziet u de vaatjes geleidelijk aan verminderen. In het behandelde gebied zullen pigmentvlekken en zonschade tevens verminderen. Grove poriën verfijnen en uw huid zal steeds meer gaan stralen.

Zijn er risico’s of complicaties bij een laserbehandeling van couperose?

Tijdens het intakegesprek vraagt Wilma ook naar uw gezondheid en bespreekt zij met u de contra-indicaties (wanneer er niet behandeld mag worden). Geef altijd aan welke medicatie u gebruikt en/of kort geleden gebruikt heeft. Bescherm uw huid ook altijd goed tegen schadelijke uw-stralen om complicaties als pigmentreacties en blaarvorming te voorkomen.

Nabehandeling Couperose

Na 1-6 behandelingen, met een interval van 2-3 weken, ziet u een algehele huidverbetering van 50-75%. Oneffenheden die ooit in de toekomst zouden kunnen ontstaan worden simpelweg de kop ingedrukt met een of enkele onderhoudsbehandeling.

Behandeling

Liever een andere behandeling?

Bekijk ook eens onze andere mogelijkheden!

Lees verder

Couperose kuur: 1x per 2 weken

6 behandelingen van 45 minuten mét LHE, inclusief homecare: saveguard elixer, saveguard cream, saveguard protective shield, saveguard masker en de super foodies calm cleansing oil voor thuis gebruik € 642,-

Pigmentatie kuur: 1x per 2 weken

6 behandelingen van 45 minuten mét LHE, inclusief homecare: truffle indulgence supplementen, saveguard protective shield, skin rebirth AHA cleanser, en de truffle face cream en de truffle elixer voor thuis gebruik € 725.-

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen