X-mas Special - Stichting Kinder Cadeau

X-mas Special - Stichting Kinder Cadeau
X-mas Special - Stichting Kinder Cadeau

Hi beauty!

Ik had het al een beetje laten vallen... Zoals jullie weten doe ik in de decembermaand graag altijd iets extra voor jullie! Maar deze keer doe ik niet alleen iets extra voor jullie. Ik wil jullie vragen om mij te helpen iets extra te doen voor wie dat nodig hebben. In Nederland zijn er veel gezinnen die in armoede leven. December, dat is de maand van de cadeautjes! ? Maar niet voor ieder kind is een cadeautje of zelfs een verjaardag vanzelfsprekend.

Stichting Kindercadeau vindt dat dit wel vanzelfsprekend moet zijn. Dit is een initiatief wat verjaardagpakketten maakt voor kinderen waarvan de ouders zelf niet genoeg geld hebben om een mooie verjaardag te vieren. Denk daarbij aan versiering, cadeautjes, maar ook aan eten en drinken voor een feestje. Naast deze pakketten organiseren zij ook evenementen waar kinderen naar toe kunnen om zo een geweldige dag te ervaren. ✨

Aan het einde van de maand december wil ik graag namens Wilma's Saloon een donatie doen aan Stichting Kinder Cadeau. Daarom gaat er van de komende maandactie bij iedere geboekte behandeling € 5,00 naar Stichting Kinder Cadeau. Boek je een andere behandeling? Er staat een mooie kikker in mijn salon, hierin kan je ook een geldbedrag doneren.

X-mas Special - Stichting Kinder Cadeau

Een andere behandeling boeken?

Dat kan natuurlijk ook, ik heb een groot aanbod van verschillende behandelingen.

Behandelingen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen