Couperose laseren | Een stralende effen huid

Een mooie effen huid

Iedereen droomt van een mooi glad en zuiver gezichtje. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Er zijn tal van problemen die ervoor kunnen zorgen dat jouw huid er niet zo goed uitziet als je gehoopt had. Pukkeltjes, rimpels, noem maar op. Veel problemen zijn met een zalfje te verhelpen, echter is dat niet altijd het geval. Wanneer je last hebt van couperose dan kan je smeren wat je wilt, maar geen zalf kan daar helaas tegenop. Gelukkig is hier wel een andere oplossing voor, namelijk laseren. Op deze pagina vertel ik je alles over couperose laseren, middels LHE kuren.

Je afspraak online inplannen?

Dat kan, dit doe je eenvoudig en snel in mijn online agenda.

couperose laseren

Laseren, is dat wel veilig?

Het verwijderen van couperose is compleet veilig. Door middel van een LHE kuur (Light Heat Energy) wordt de huid behandeld. Het kan zijn dat je last hebt van alleen couperose, maar sommige mensen hebben daarbij ook nog een onzuivere huid met puistjes of acne. Het fijne aan LHE is dat dit zowel de gesprongen adertjes als de onzuivere huid behandeld. Het is afhankelijk van de mate van couperose hoeveel behandelingen je nodig hebt. Kleinere vaatjes kunnen na één behandeling al verdwenen zijn, terwijl grotere gebieden vaak wat langer nodig hebben om te verdwijnen.

Meer informatie
couperose laseren

Welke behandelingen kan ik laten doen?

Ik bied zowel een couperose kuur aan als een pigmentatiekuur. Beide kuren vinden één keer in de twee weken plaats. De kuren bestaan uit 6 behandelingen van 45 minuten met LHE. Het verschil in deze behandelingen zit hem in de thuisbehandeling. Bij de couperose kuur bestaat deze namelijk uit saveguard elixer, saveguard cream, saveguard protective shield en de super foodies calm cleansing oil. Bij de pigmentatiekuur bestaat de thuisbehandeling uit truffle indulgence supplementen, saveguard protective shield, skin rebirth AHA cleanser en de truffle face cream. De prijs van de couperose kuur is € 555.00 en de pigmentatiekuur kost € 599.00.

Nieuwsgierig naar mijn andere behandelingen?

Neem dan nu een kijkje om te zien wat ik nog meer te bieden heb!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen