De Limited Edition Oolaboo Christmas Box

De Limited Edition Oolaboo Christmas Box
De Limited Edition Oolaboo Christmas Box

Limited Edition Christmas Giftbox

Oolaboo introduceert het ultieme cadeau voor kerst dit jaar, open de vrolijke gift box en ontdek een delicious bath & shower gel 500 ml en een lovely body lotion 500 ml, in een gelimiteerde oplage.


De twee producten worden verpakt in een vrolijke en kleurrijke gift box, geïllustreerd met kerstfiguren. Iedere gift box bevat een wenskaartje, zodat de schenker een persoonlijke wens/ boodschap kan schrijven voor haar/ zijn geliefde.
Deze gelimiteerde producten zijn een eenmalige ontwikkeling. Daarom geldt zolang de voorraad strekt. OP=OP.

Wat doet het?

delicious bath & shower gel 500 ml

Gun jouw huid een frisse start van de dag met deze gelimiteerde delicious bath & shower gel. Het romige schuim heeft de heerlijke, warme geur van sandelhout en leder. De unieke samenstelling transformeert de gel tot een zijdezacht en reinigend schuim. Groene thee extract en tarwe-proteïnen zorgen voor extra voeding. Vier elke dag als een nieuw begin door deze delicious bath & shower gel te combineren met de lovely body lotion uit dezelfde collectie.

lovely body lotion 500 ml

Deze zijdezachte bodylotion is precies wat de huid nodig heeft om op te bloeien. Dankzij de speciale samenstelling breng je deze fluweelzachte crèmelotion gemakkelijk aan en wordt je huid direct gevoed en verstevigd. De formule bevat een heerlijke, warme geur van sandelhout en leder. Karitéboter zorgen voor de zachtste huid ooit, deze voedt en hydrateert de huid, evenals amandelolie. Zonnebloemolie beschermt de huid tegen vochtverlies en versterkt de natuurlijke huidbarriére.
Vier elke dag als een nieuw begin door de lovely body lotion te combineren met de delicious bath & shower gel uit dezelfde collectie.

Ophalen of laten bezorgen, het kan allebei.

Bestellen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen