Verschillende soorten edelsteen gezichtsrollers

Verschillende soorten edelsteen gezichtsrollers
100%
min
128%

Een zuivere huid

Een edelsteen gezichtsroller is een prachtig hulpmiddel dat steeds populairder wordt in de wereld van huidverzorging en zelfverzorging. Het bestaat uit een handvat en twee rollende stenen, meestal gemaakt van edelstenen zoals jade of rozenkwarts. Hoewel het gebruik van een edelsteen gezichtsroller misschien simpel lijkt, biedt het een aantal fantastische voordelen voor de huid en het algehele welzijn.

Oolaboo gemstone beauty roller rose quartz

€ 38,50

Oolaboo gemstone beauty roller jade

€ 29,50

Oolaboo gemstone beauty roller amethist

€ 49,50
Verschillende soorten edelsteen gezichtsrollers

OOLABOO GEMSTONE BEAUTY ROLLER ROSE QUARTZ

De rozenkwarts edelsteen gezichtsroller verbetert de bloedcirculatie en kalmeert je huid. Ideaal voor als je last hebt van een geïrriteerde huid. Ook ondersteunt het de regeneratie van de gevoelige huid met rosacea symptomen. Klachten zoals eczeem die veroorzaakt worden door stress, worden genezen door rozenkwarts.

De rozenkwarts heeft door zijn hoge gehalte siliciumdioxide ook een verjongend effect op de huid. Om een strak en stralend huidresultaat te krijgen, is het de bedoeling om de rozenkwarts vaak over de huid te rollen.

€38,50

Bestellen

Stimulatie van de bloedsomloop

Een van de belangrijkste voordelen van een edelsteen gezichtsroller is de stimulatie van de bloedsomloop. Door zachtjes over het gezicht te rollen, helpt de roller de bloedcirculatie te verbeteren. Dit kan de huid een gezonde, stralende gloed geven en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels verminderen. Bovendien kan een betere bloedcirculatie helpen bij het afvoeren van gifstoffen en het verminderen van vochtophoping, waardoor het gezicht er frisser en meer verjongd uitziet.

Ontspannend en kalmerend

Een edelsteen gezichtsroller kan ook een ontspannende en kalmerende werking hebben. De rollende beweging over de huid werkt als een milde massage, die stress en spanning in het gezicht kan verminderen. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen die last hebben van spanning in de kaak, het voorhoofd en de nek. Bovendien kan de koelte van de edelstenen op de huid helpen om zwellingen en ontstekingen te verminderen, wat resulteert in een meer ontspannen en verfriste uitstraling.

Verschillende soorten edelsteen gezichtsrollers

Oolaboo gemstone beauty roller amethist

Amethist heeft een detoxifiërende en zuiverende werking op onze huid. Ideaal voor het aanpakken van acne. Ook stimuleren de fibroblasten tot collageenproductie. Het is uitstekend voor anti-aging doeleinden en kan behulpzaam zijn bij het verminderen van littekens of striae.

Amethist zit vol negatieve ionen. Deze hebben een sterk kalmerende werking en zijn ontstekingsremmend. De amethist heeft onder andere een genezend effect op puistjes of andere onzuiverheden.

€ 49,50

Bestellen

Beter opnemen van producten

Een ander voordeel van een edelsteen gezichtsroller is het bevorderen van de opname van huidverzorgingsproducten. Door de roller te gebruiken na het aanbrengen van serums, oliën of moisturizers, kan de roller helpen om de producten beter in de huid te laten doordringen. De rollende beweging zorgt ervoor dat de producten gelijkmatig worden verdeeld en dieper in de huid worden gemasseerd, waardoor de effectiviteit ervan wordt vergroot.

Versterking van gezichtsspieren

Daarnaast kan het regelmatig gebruik van een edelsteen gezichtsroller de gezichtsspieren versterken. Door de roller over verschillende delen van het gezicht te bewegen, worden de spieren gestimuleerd en geactiveerd. Dit kan bijdragen aan een stevigere en strakkere huid, waardoor de tekenen van veroudering worden verminderd. Bovendien kan het gebruik van de roller de gezichtscontouren verbeteren en helpen bij het verminderen van de zwelling rond de ogen en kaaklijn.

Even de tijd voor jezelf

Ten slotte kan het gebruik van een edelsteen gezichtsroller een moment van zelfverwenning en ontspanning bieden. Het is een kans om even de tijd te nemen voor jezelf, te genieten van een rustgevende routine en een gevoel van welzijn te ervaren. Het kan een waardevol onderdeel worden van je dagelijkse zelfzorgroutine en kan helpen om stress en spanning te verminderen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen