Verschillende soorten edelsteen gezichtsrollers

Verschillende soorten edelsteen gezichtsrollers
Verschillende soorten edelsteen gezichtsrollers

OOLABOO GEMSTONE BEAUTY ROLLER ROSE QUARTZ

De rozenkwarts edelsteen gezichtsroller verbetert de bloedcirculatie en kalmeert je huid. Ideaal voor als je last hebt van een geïrriteerde huid. Ook ondersteunt het de regeneratie van de gevoelige huid met rosacea symptomen. Klachten zoals eczeem die veroorzaakt worden door stress, worden genezen door rozenkwarts.

De rozenkwarts heeft door zijn hoge gehalte siliciumdioxide ook een verjongend effect op de huid. Om een strak en stralend huidresultaat te krijgen, is het de bedoeling om de rozenkwarts vaak over de huid te rollen.

€36,75,-
Meer informatie
Verschillende soorten edelsteen gezichtsrollers

Oolaboo gemstone beauty roller jade

De gemstone beauty roller jade bevat de prachtige, groene jade mineraal. De jade mineraal helpt bij het elimineren van overtollig vocht en gifstoffen. Ook is het geweldig voor het verminderen van wallen en donkere kringen. De jade mineraal kan de huidelasticiteit verbeteren en de kleine rimpels verminderen. Het geeft je bloedsomloop een boost en bevordert de huid. Jade kan zelfs grove poriën verfijnen.

Uit wettenschappelijk onderzoek van de Chiba University in Japan is gebleken dat jade een natuurlijke transmitter van infraroodlicht is in dezelfde golflengte als het menselijk lichaam. De steen is dus in staat iets op te warmen en zodoende de bloedcirculatie een boost te geven. Het ontspant de spierspanning in het gezicht en helpt producten beter te absorberen.

€27,00,-
Meer informatie
Verschillende soorten edelsteen gezichtsrollers

Oolaboo gemstone beauty roller amethist

Amethist heeft een detoxifiërende en zuiverende werking op onze huid. Ideaal voor het aanpakken van acne. Ook stimuleren de fibroblasten tot collageenproductie. Het is uitstekend voor anti-aging doeleinden en kan behulpzaam zijn bij het verminderen van littekens of striae.

Amethist zit vol negatieve ionen. Deze hebben een sterk kalmerende werking en zijn ontstekingsremmend. De amethist heeft onder andere een genezend effect op puistjes of andere onzuiverheden.

€47,25,-
Meer informatie

Vragen

Voor vragen neem gerust contact op. Of stuur een mail.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen