Gezichtsbehandeling Assen | De perfecte behandeling voor jouw huid.

Een stralend huidje?

De meeste mensen besteden te weinig aandacht aan hun huid. Sommigen wassen alleen hun gezicht en daar blijft het bij. Je kunt vaak het verschil zien tussen mensen die hun gezicht regelmatig grondig laten behandelen en mensen die dit nooit doen. Wie namelijk veel energie steekt in de verzorging van de huid, die zal stralen. De huid is gehydrateerd, egaal en oogt gezond. Wie wil dat nou niet? Je doet er dan ook goed aan om zo nu en dan een gezichtsbehandeling te laten doen. Naast het feit dat je huidje weer prachtig zal glimmen, werkt het ook heerlijk ontspannend. Twee vliegen in één klap dus. Gezichtsbehandeling Assen? Breng dan eens een bezoek aan Wilma’s Saloon!

Gelijk online je afspraak maken?

Dat doe je eenvoudig in mijn online agenda!

Genieten

Welke gezichtsbehandeling moet je kiezen?

Een schoonheidsbehandeling past best af en toe in jouw drukke schema! Tijd voor jezelf is natuurlijk ook wel erg belangrijk. Bij Wilma’s Saloon is de keuze reuze! Werkelijk voor ieder doeleinde heeft Wilma wel een bijpassende gezichtsbehandeling. Zij kan je dus altijd voorzien van de perfecte behandeling speciaal voor jouw huid. Maar hoe kies je nu een behandeling? Best lastig als je nog nooit eentje hebt gehad. Daarom biedt Wilma een Meet & Treat behandeling aan. Dit is een intakegesprek waarbij jullie samen gaan kijken naar welke behandeling het beste bij jouw wensen aansluit. Ze laat je kennismaken met de producten van Oolaboo, welke zij gebruikt bij haar behandelingen maar ook verkoopt in haar salon voor thuisgebruik. Daarnaast krijg je een minigezichtsbehandeling, waarbij je alvast een voorproefje krijgt van hoe zo’n heerlijke behandeling voelt. Samen stellen jullie een behandelplan op om ervoor te zorgen dat jij de huid krijgt waar je altijd al van gedroomd had!

Bekijk hier alle behandelingen

Wilma's webshop

Producten voor thuis bestellen? Dat doe je in Wilma's webshop.

Wimpers en wenkbrauwen ook even laten doen?

Naast een heerlijke gezichtsbehandeling kan je ook direct je wenkbrauwen en wimpers meenemen! Laat je wenkbrauwen epileren en verven, zodat je naast een stralende huid ook weer een sprekende blik hebt. Zo zie jij er weer helemaal goed uit. Naast gewone wenkbrauwverf kan je ook gaan voor henna brows. Zo geniet jij nog langer van het resultaat! Meer informatie over hoe Wilma jouw wenkbrauwen doet? Klik dan hier!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen