Huidverjongingsbehandeling | Een huidje als herboren!

Weg met die rimpeltjes en fijne lijntjes!

Een stralende huid, wie wil dat nu niet? Naarmate we ouder worden, wordt onze huid helaas ook ouder met ons mee. Rimpeltjes en oneffenheden zorgen ervoor dat die natuurlijke glans die jouw huidje ooit zo mooi maakte, nu nog maar ver te zoeken is. Gelukkig kan je daar wat aan doen. Sterker nog, Wilma kan daar wat aan doen! Zij maakt namelijk gebruik van producten van Oolaboo, welke speciaal gericht zijn op verjonging van de huid. Daarnaast biedt zij ook LHE aan. Huidverjongingsbehandeling inplannen bij Wilma? Lees op deze pagina waarom!

massage

Oolaboo producten

Een schoonheidsbehandeling past best af en toe in jouw drukke schema! Tijd voor jezelf is natuurlijk ook wel erg belangrijk. Bij Wilma’s Saloon is de keuze reuze! Werkelijk voor ieder doeleinde heeft Wilma wel een bijpassende gezichtsbehandeling. Zij kan je dus altijd voorzien van de perfecte behandeling speciaal voor jouw huid. Maar hoe kies je nu een behandeling? Best lastig als je nog nooit eentje hebt gehad. Daarom biedt Wilma een Meet & Treat behandeling aan. Dit is een intakegesprek waarbij jullie samen gaan kijken naar welke behandeling het beste bij jouw wensen aansluit. Ze laat je kennismaken met de producten van Oolaboo, welke zij gebruikt bij haar behandelingen maar ook verkoopt in haar salon voor thuisgebruik. Daarnaast krijg je een minigezichtsbehandeling, waarbij je alvast een voorproefje krijgt van hoe zo’n heerlijke behandeling voelt. Samen stellen jullie een behandelplan op om ervoor te zorgen dat jij de huid krijgt waar je altijd al van gedroomd had!

Alle behandelingen bekijken

Light Heat Energy

Bij Wilma’s Saloon kan je ook terecht voor een LHE huidverjongingskuur. Dit zorgt ervoor dat de huid er jonger en stralender uitziet. Vooral wanneer je enige vorm van rimpeltjes of fijne lijntjes in je huid bespeurd hebt, dan is dit een perfecte behandeling voor je huid. Het geheim achter deze vorm van huidverjonging is dat er een wondhelend proces op gang komt waardoor er nieuw collageen wordt aangemaakt en de huid geherstructureerd wordt.

Gelijk online je afspraak inplannen?

Dat doe je eenvoudig in mijn online agenda!

Wilma

Wat zijn de kosten?

Het aantal behandelingen kan per persoon verschillend zijn. Er wordt dan ook tijdens een consult besproken welke behandeling u nodig heeft. Daarnaast worden hierbij ook een paar testflitsen gemaakt. Zowel het consult als de testflitsen zijn gratis. De prijzen voor de behandelingen zijn € 89.95 per keer of € 539.70 bij een kuur bestaande uit 6 behandelingen. Wanneer de hele kuur in één keer wordt voldaan, dan geldt er een korting van 15% over het totale bedrag.

Contact

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen