Massage Assen | Eens even heerlijk ontspannen!

Op zoek naar een beautysalon in de buurt van Assen voor een massage? Wilma’s Saloon is nabij Assen gelegen. Wie toe is aan eens heerlijk ontspannen kan hier uitstekend terecht! Wilma biedt meerdere massages aan en gebruikt hiervoor verschillende technieken producten. Heerlijk! Massage Assen? Lees de mogelijkheden!

Direct een afspraak maken?

Dat doe je makkelijk via de button hiernaast!

massage assen

Detoxifying green tea body wrap

Wie eens goed wil ‘detoxen’, zou eens een detoxifying green tea body wrap moeten proberen. Dit is een groene thee gelpakking. Het is algemeen bekend dat groene thee gezond is, niet alleen om te drinken maar ook om op de huid aan te brengen! De drainerende, ontgiftende en antioxidant werking zorgt ervoor dat de huid optimaal gevoed wordt en werkt uitstekend tegen huidveroudering. Deze behandeling is in combinatie met een lichaamsmassage te boeken. Deze behandeling duurt 30 minuten.

Lees verder

Comforting Polynesian coconut powder body wrap

Ben jij juist dol op kokos? Ook dit heeft vele gezondheidsvoordelen, zowel bij het eten als bij het toepassen op de huid. Wilma’s Saloon biedt een behandeling aan welke geheel staat in het teken van kokos, namelijk de comforting Polynesian coconut powder body wrap. Kokos bevat namelijk vele belangrijke mineralen. Daarnaast wordt bij deze behandeling gebruikgemaakt van Lithothamn. Litho-wat? Lithothamn! Dit is een gevaporiseerd zeewater wat ervoor zorgt dat je spieren ontspannen. Hier zit namelijk een hoge dosis magnesium in. Ook wordt bij deze behandeling gebruikgemaakt van oligosource. Dit is afkomstig uit algen en werkt zowel hydraterend als kalmerend. Deze behandeling duurt ook 30 minuten. Lees verder.

Producten van Oolaboo voor thuis?

Je bestelt ze in Wilma's webshop.

Massage Assen | Eens even heerlijk ontspannen!

Silky cocooning comfort treatment

Liever wat langer genieten? Dan is de silky cocooning comfort treatment misschien wel wat voor jou! Deze duurt namelijk 60 minuten. Bij deze rustgevende massage wordt gewerkt met super foodies luscious body butter, gebaseerd op pure Shea butter (Kariteboter). Dit product zorgt voor een voeding van de huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf! Je wordt tot in de puntjes van je tenen gemasseerd waardoor je héérlijk zal ontspannen! Zo kun je er weer even helemaal tegenaan!

Lees verder

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen