Oolaboo behandeling | Voor een verzorgde uitstraling.

Een stralende huid?

Een verzorgd uiterlijk is iets waar veel mensen naar streven. Die verzorgde look begint bij onze huid. Ons grootste en meest zichtbare orgaan. Een stralende huid kan hier aan bijdragen. Wanneer je veel last hebt van onzuiverheden, is het dan ook belangrijk om de juiste maatregelen te nemen. Dat betekent gezond eten, veel water drinken maar ook vooral de juiste producten gebruiken. Die producten zorgen ervoor dat jouw huid mooi egaal wordt en er gehydrateerd uitziet. Een Oolaboo behandeling is in dit geval een geschikte optie.

Oolaboo behandeling

Eerst even kennismaken!

Is dit je eerste Oolaboo behandeling, dan kun je kiezen voor een Meet and Treat. Dit is een intakegesprek en een kennismakingsbehandeling. Op deze manier kun je bekijken welke producten het beste bij jouw huid passen en krijg je een mini skin treatment. Je kunt vervolgens zelf je wensen aangeven en vervolgens stellen we samen een behandelplan op. Daarnaast is het mogelijk om producten mee te nemen naar huis. Zo kun jij thuis ook genieten van een heerlijke Oolaboo behandeling.

Lees verder

Wat voor Oolaboo behandeling past bij mij?

Er zijn verschillende behandelingen waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er diverse gezichtsbehandelingen, maar kun je ook kiezen voor een lichaamsbehandeling. Naast een goede behandeling van je huid, kun je bij deze behandelingen ook even heerlijk ontspannen. Zo word je bij even lekker in de watten gelegd. Echt genieten dus!

Een kijkje nemen in mijn online agenda?

Klik daarvoor op deze button!

Producten

Waarom Oolaboo producten?

Oolaboo producten bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten. Deze ingrediënten komen van nature ook in onze voeding voor. De producten zijn vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën. Voor de gevoelige huid zijn deze producten dan ook extra geschikt. Alle Oolaboo producten zijn te bestellen bij Wilma’s Saloon. Van ieder product staat een omschrijving, een overzicht van de ingrediënten en een gebruiksaanwijzing geplaatst. Zo kan je ook thuis jouw huid optimaal onderhouden.

Producten bekijken

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen