• 0592 420 711

Oolaboo natural white toothpaste 100 ml

Oolaboo natural white toothpaste 100 ml

€ 43,88 € 24,95

Omschrijving kort

Oolaboo natural white toothpaste 100 ml

Productspecificaties

Actieprijs:€ 24,95

Omschrijving

Wat is het?

Tandpasta verrijkt met limoensmaak, 100% veganistisch, glutenvrij en ontwikkeld voor het effectief reinigen van tanden en tandvlees. Wij gebruiken geen schadelijke ingrediënten als SLS en fluoride. Als alternatief voor fluoride gebruiken we hydroxyapatiet, een lichaamseigen mineraal waaruit onze tanden zijn opgebouwd. Dit zorgt voor een helder, sterker en gladder tandoppervlak. Organische kokosolie werkt als een natuurlijke ‘reiniger’ en maakt de tanden witter. Ook veilig voor de allerkleinsten!

Wat doet het?

De volledig natuurlijke samenstelling zorgt voor een antibacteriële werking, versterkt uw tanden, gaat tandbederf tegen en voorkomt ontstoken tandvlees. Geeft uw mond urenlang een fris gevoel.

Bevat:
- Aloë vera.  Dit helpt cariës (gaatjes) voorkomen, vermindert plaque en voorkomt een droge mond.
- Biologische kokosolie (fair trade). Dit helpt cariës (gaatjes) voorkomen en ‘bleekt’ tanden op een natuurlijke manier. 
- Korreltjes van rijstzetmeel. Deze reinigen en polijsten op een natuurlijke wijze uw tanden. 
- Japanse matcha-thee. Dit vertraagt de activiteit van schadelijke bacteriën, de veroorzakers van tandbederf. 
- Hydroxyapatiet, een biologische ‘witmaker’. Dit is het belangrijkste mineraal waaruit ons tandglazuur, ons tandbeen en ons botweefsel zijn opgebouwd. Om die reden is het in staat om zich, op een natuurlijke wijze, te hechten aan ons tandglazuur. Hierdoor vermindert de gevoeligheid van de tanden en wordt het tandoppervlak gladder. Het resultaat is een witte, heldere glimlach en een sterker, gladder tandoppervlak, met minder kans op gevoelige tanden in de toekomst. 

Gebruiksaanwijzing

Breng minimaal 2,5 cm van de pasta aan op een zachte tandenborstel. Poets uw tanden twee keer per dag - minstens 2 minuten, grondig en spoel daarna met super foodies organic mouthwash.

Ingrediënten

AQUA, ORYZA SATIVA STARCH, SORBITOL, HYDROXYAPATITE, HYDRATED SILICA, SODIUM BICARBONATE, INULIN, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCOS NUCIFERA OIL, GLYCERIN, CELLULOSE GUM, FRUCTOSE, CITRUS AURANTIFOLIA OIL, D-LIMONENE, SODIUM SACCHARIN, STEVIA REBAUDIANA LEAF/STEM EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen