Oolaboo skin superb bronzer starter set

Oolaboo skin superb bronzer starter set

€ 227,25
Oolaboo skin superb bronzer starter set

Productspecificaties

Fabrikant:Oolaboo

Omschrijving

Dankzij Oolaboo kun je thuis bruinen zonder uv-stralen en toxines. Met deze starter set heb jij alles in huis voor een natuurlijk tan!

De skin superb organic spray-on bronzer is echter een biologische bruiningsspray en biedt een veilig, niet-giftig alternatief voor bruining, zonder de gevaren van uv-stralen. We gebruikten natuurlijke ingrediënten, waaronder een ultra-pure organische bronzer, DHA, en een extra bronzer, Erythrulose, voor een langdurige teint. De bijbehorende bronzing-handschoen en bronzing-kwast zorgen voor een streeploze, eenvoudige applicatie op lichaam en gezicht, zodat de bronzer mooi en egaal in de huid trekt en zorgt voor een prachtige gebruinde teint. Geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.  

Daarnaast ontvang je ook de skin superb bronzing mousse en de clear tanning drops. De bronzing mousse bevat een gecertificeerd bronzer (DHA) dat zorgt voor een langdurige teint. Een color guide maakt het product gemakkelijk aan te brengen en binnen 4-6 uur ontwikkeld de kleur zich. 

De clear tanning drops zijn gemakkelijk toe te voegen aan jouw dagverzorging. Gebruik 2 á 3 druppers voor een natuurlijke teint, 4 á 5 druppels voor een intensievere teint.

Extra's

Dit product is 100% vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën. 100% vegan.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen