Oolaboo webshop | Bestel hoogwaardige producten

Oolaboo webshop | Bestel hoogwaardige producten

Duurzame producten van Oolaboo

Oolaboo webshop gezocht? Dan zit je hier goed. Wilma's Saloon gebruikt producten van Oolaboo bij haar behandelingen en biedt ze daarnaast aan in haar webshop. Waarom producten van Oolaboo? Omdat deze al meerdere prijzen hebben gewonnen. De producten van Oolaboo zijn gericht op schoonheid van binnen én buiten.

Oolaboo biedt een grote variatie aan schoonheidsproducten aan. Voor je gezicht, maar ook voor je haar en tanden. Benieuwd naar de producten? Neem dan een kijkje in de webshop.

Naar de webshop

Behandelingen

Ben je benieuwd naar welke behandelingen je bij Wilma kunt boeken? Neem dan eens een kijkje! Iedere maand is er een speciale actie die gebonden is aan het seizoen en het moment.

Behandelingen

Vragen aan Wilma?

Heb je een vraag over de producten of over de behandelingen van Wilma? Neem dan gerust contact op! Ze beantwoordt met alle liefde je vragen!

Contact
Oolaboo webshop | Bestel hoogwaardige producten

Super Foodies

Oolaboo staat bekend om haar Super Foodies lijn. De naam zegt het al. Deze producten zijn gemaakt op basis van Super Food, namelijk de bekende Japanse Matcha thee. Heerlijk om te drinken, maar ook nog eens ontzettend goed voor de huid. Het zit namelijk boordevol anti-oxidanten.

Naast gezichtsproducten zijn er ook mondhygiëne producten in de webshop te krijgen. Ook deze bevatten matcha. Dit zorgt er namelijk voor dat de activiteit van schadelijke bacteriën wordt vertraagd.

Producten bekijken

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen