Pedicure Assen | Je voeten weer fris en fruitig!

Pedicure Assen | Onze voeten brengen ons elke dag overal naartoe, maar we besteden er eigenlijk veel te weinig aandacht aan. Het is juist erg belangrijk om goed voor je voeten te zorgen. Wanneer we een ingegroeide teennagel of likdoorn hebben, kan dit namelijk flink ongemakkelijk zijn. Daar zit niemand op de wachten. Wanneer je regelmatig je voeten laat verzorgen, voorkom je dat je last krijgt van dergelijke ongemakken. Daarnaast zien jouw voeten er fris en fruitig uit en hoef jij je niet te schamen! Want zeg nou zelf, iedereen wil in de zomer stralen in mooie sandalen, toch?

Pedicure Assen | Je voeten weer fris en fruitig!

Functioneel maar ook heerlijk ontspannend!

Een basis pedicure behandeling duurt 30 minuten, waarna jouw voeten weer helemaal fris zijn. Onder het genot van een kopje koffie of thee onderga jij een grondige voetbehandeling. Hierbij wordt vooral aandacht besteed aan de nagels en nagelriemen. Ook worden overtollig eelt en likdoorns verwijderd. Tot slot krijg je een heerlijke ontspannende voetmassage met een crème waar je voeten zo zacht als een veertje worden! Je kunt er weer helemaal tegenaan.

Lees verder

Nu al afgelopen?

Je kent dat gevoel vast wel. Je ondergaat een heerlijke behandeling, je bent volledig ontspannen en plots is het alweer afgelopen. Jammer, je had nog wel even willen blijven liggen. Gelukkig is er ook een luxe pedicure, welke maar liefst 60 minuten duurt! Zo kun je lekker lang genieten. Ten opzichte van de basis pedicure worden hierbij ook je nagels gelakt met een nail whitener. Zo zien je voeten er extra mooi en verzorgd uit. Bekijk de luxe behandeling hier!

Je voeten thuis verzorgen?

Dat kan met mijn heerlijke producten. Hieronder een aantal producten die je uitstekend kunt gebruiken om je voeten mee te verzorgen. Zijdezachte voeten, het hele jaar door!

Oolaboo all over gentle scrub 100 ml

€ 43,05

Oolaboo luscious body butter 100 ml

€ 46,25

Smart multi-use oil 100 ml

€ 23,99

Enwrap exfoliating foot mask 2 stuks (links-rechts)/16ml

€ 13,75
Pedicure Assen | Je voeten weer fris en fruitig!

Wist je dat...

De Oolaboo Oooo de parfum scented candle een magische kaars is! Deze kaars is namelijk gemaakt om gebruikt te worden als massageolie. Het kaarsvet kan je op je voeten druppelen en gebruiken om ze mee in te masseren. Je krijgt hier poezelig zachte voeten van én het voelt nog eens ontzettend lekker, zo dat warme kaarsvet op je voeten. Proberen? Bestel de kaars in mijn webshop!

Kaars bekijken
Pedicure Assen | Je voeten weer fris en fruitig!

Ik wil gewoon lekker ontspannen!

Wil jij niet een pedicure omdat je teveel eelt hebt onder je voeten, maar wil jij gewoon even lekker ontspannen? Dan kan je ervoor kiezen om een Vertroetel voetmassage te nemen. De naam zegt het al: je wordt heerlijk vertroeteld. Je voeten worden gereinigd en gescrubd, maar met het doel om te ontspannen. Om je voeten extra zacht te maken, wordt er een intensieve voetbalm gebruikt. Dit zorgt voor een licht en aangenaam gevoel.

Lees verder

Paraffine pakking

Een mooi langdurig resultaat? Met een paraffine pakking verzorg je jouw voeten zo dat ze zijdezacht aanvoelen. Je voelt dit direct na de behandeling. Door de warmte van deze pakking is het heerlijk ontspannend én kan het zelfs reumapijn verzachten.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen