Pigment laseren | Pijnvrije en veilige behandeling

Eindelijk van je pigmentvlekken af

Droom jij ook van een vlekkeloze egale huid maar ziet de werkelijkheid er compleet anders uit? Dan zal je daar vast niet blij mee zijn. Door zonlicht maar ook huidveroudering of ontstekingen kunnen pigmentvlekken ontstaan. Deze vlekken komen niet alleen in het gezicht voor, maar kunnen zich ook laten zien in de hals of op de handen. Wilma kan pigment laseren en laat jouw vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen door het gebruik van LHE, ook wel bekend als light heat energy.

pigment laseren

Wat is LHE?

LHE is een relatief nieuwe vorm van huidbehandeling, in de vorm van een laserapparaat. Het fijne van deze behandeling is dat dit al direct resultaat toont. Deze laserbehandeling kan ervoor zorgen dat de pigmentvlek geheel verdwijnt. Naast het verwijderen van pigmentvlekken zorgt LHE er ook voor dat de algehele huid verbetert, waardoor jij na een bezoekje aan Wilma’s Saloon extra zal stralen!

Meer informatie

Hoe gaat het in zijn werking?

Tijdens het eerste gesprek kijkt Wilma naar de huid om te zien wat er nodig is en aan de hand hiervan stelt zij een persoonlijk behandelplan op. Je kunt dan ook een proefpuls ervaren, om te zien hoe het precies voelt. Om het resultaat goed te kunnen evalueren, wordt er een voor- en na foto gemaakt. Zo kan je deze altijd naast elkaar houden.

pigment laseren

Wat kost het?

Een pigmentatiekuur vindt eenmaal in de twee weken plaats. In totaal zijn dit 6 behandelingen van 45 minuten met LHE en je krijgt ook producten mee om de huid thuis goed te kunnen verzorgen. Deze producten zijn Truffle indulgence supplementen, saveguard protective shield, skin rebirth AHA cleanser en de truffle cream. De kosten van de gehele kuur zijn € 590,00.

Maak nu een afspraak

Nieuwsgierig naar mijn andere behandelingen?

Neem dan nu een kijkje om te zien wat ik nog meer te bieden heb!

Wat biedt Wilma nog meer aan?

Wilma biedt naast een groot aantal behandelingen ook producten aan die je online kunt bestellen. Bekijk ze hier!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen