Schoonheidssalon Assen | Diervriendelijke producten

Er op en top uitzien?

Schoonheidssalon Assen | Wat houden we ervan om in de watten gelegd te worden. Een gezichtsbehandeling, voetbehandeling, massage of pedicure: het is allemaal van harte welkom. Niet alleen werkt een schoonheidsbehandeling heerlijk ontspannend, ook laat het ons er weer stralend uitzien. In Bovensmilde vlakbij Assen is Wilma’s Saloon gevestigd. Hier kan je kiezen uit een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen én het is ook gewoon erg gezellig bij Wilma.

Schoonheidssalon Assen

Oolaboo producten

Wilma maakt veel gebruik van het merk Oolaboo, dat is niet zonder reden. Dit merk bestaat uit producten die veilig zijn en zoveel mogelijk natuurlijk. Wat dit merk mooi omschrijft, is dat zij niet op huid en haar gebruiken, wat niet veilig is voor de mond. Alle producten van Oolaboo zijn dan ook vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën. Daarnaast worden deze producten ook niet op dieren getest. Daarom staat Wilma volledig achter dit merk en verkoopt zij deze producten ook zelf in haar webshop.

Meer over Oolaboo
Naar de webshop

Meet & Treat

Nog niet eerder bij Wilma geweest? Dan is het mogelijk om een meet & treat behandeling in te plannen. Deze begint met een intakegesprek waarbij je kennismaakt met Wilma en met het merk Oolaboo. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen, stellen we een behandelplan op en krijg je advies over het gebruik van producten thuis. Daarnaast krijg je een minigezichtsbehandeling. Het maakt hierbij niet uit of je een droge, gemengde of vette huid hebt, Wilma weet exact welke producten en technieken geschikt zijn voor jouw huid. Wil jij liever een andere behandeling? Kijk dan eens in het ruime aanbod van Wilma's Saloon!

Direct boeken?

Dat kan, maak een afspraak in mijn online agenda.

Schoonheidssalon Assen

Wenkbrauwen laten doen

Bij Wilma kan je ook langskomen om je wenkbrauwen te laten doen. Je kunt bij Wilma je wenkbrauwen laten verven met normale wenkbrauwverf maar ook met henna. Daarnaast kan ze je wenkbrauwen epileren maar ook waxen. Zo hoef je zelf niet meer aan de slag met wenkbrauwpotlood en pincet, maar wordt het voor je gedaan én ziet het er ook nog eens fantastisch uit! Je kan natuurlijk ook kiezen uit één van de andere vele behandelingen! Schoonheidssalon Assen? Wilma's Saloon!

Wenkbrauwen laten doen
Andere behandelingen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen