Strakker gezicht zonder operatie | Bij Wilma's Saloon

Strakker gezicht zonder operatie | Bij Wilma's Saloon

Geen naalden!

We moeten er allemaal aan geloven. Rimpeltjes en huidveroudering, vroeg of laat ziet iedereen ze in de spiegel. Mooi oud worden is niet lelijk. Maar soms willen we liever nog iets langer jong blijven. Je kunt dan denken aan plastische chirurgie, of misschien wel botox. Maar niet iedereen houdt van naalden of operaties. Was er maar iets.. iets, wat je een strakker gezicht zonder operatie kan geven.

Maar wacht eens, daar heeft Wilma wel iets voor! Wat dat precies is? Dat lees je op deze pagina.

Strakker gezicht zonder operatie | Bij Wilma's Saloon

Smart aesthetics derma pro 5+

Smart Aesthetics Derma Pro 5+ is een apparaat voor huidverbetering, dat speciaal is ontwikkeld voor huidverzorging thuis. Het kan door
mensen van alle leeftijden en huidcondities worden gebruikt omdat het geen contra-indicaties geeft. Het kan worden gebruikt voor een
gezichtsmassage, het verminderen van rimpels, het verstevigen van de huid en het verbeteren van de huidconditie.


Hoe werkt Smart Aesthetics Derma Pro 5+?
Het maakt gebruik van meerdere technologieën om een jeugdige uitstraling te behouden, namelijk:
1. elektrische puls
2. EMS (electrical muscle stimulation)
3. radiofrequentie
4. LED-licht
5. vibratie

Bestellen
Strakker gezicht zonder operatie | Bij Wilma's Saloon

Truffle indulgence face ceremony

Deze behandeling geeft een fantastisch anti-aging resultaat. De heerlijke geur, de ontspannende massagegrepen en de beste bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer jonger zal worden, gelift en zal stralen. De samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en rimpelvullende werking. Door overige stoffen als anti-oxidanten en vitamines wordt de aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd. Een jongere huid en optimaal genieten in 75 minuten.

Truffle Indulgende Face Ceremony

Maar, er is meer!

Naast deze behandeling zijn er nog meer behandelingen die een huidverjongend effect hebben. Benieuwd welke het beste bij jou past? Boek dan een Meet & Treat om je wensen met Wilma te bespreken.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen