Voetbehandeling | Ontspanning en verzorging

Onze voeten krijgen veel te verduren. Werken, boodschappen doen, hardlopen, ongevraagd vragen we wel heel veel van ze. Dat betekent dat we dus ook goed voor ze moeten zorgen. Een voetbehandeling is dan ook nooit een overbodige luxe, want je voeten, daar doe je (hopelijk) je hele leven mee! Bij Wilma’s Saloon kun je terecht voor een voetbehandeling.

Voetbehandeling | Ontspanning en verzorging

Gewoon even je voeten verwennen!

Bij Wilma’s Saloon kun je kiezen voor de pedicure basis voetbehandeling. Dit is een behandeling van 30 minuten en zorgen ervoor dat jouw voeten weer helemaal fris zijn! De focus ligt hierbij vooral op de nagels en nagelriemen. Daarnaast wordt gekeken naar overtollig eelt of likdoorns, deze worden verwijderd. Tot slot krijg je nog een heerlijke voetmassage met een verzachtende voetcrème. Zo kunnen jouw voeten (en jij) er weer helemaal tegenaan!

Lees verder

Langer genieten?

Vind jij 30 minuten veel te kort? Dat komt goed uit, want er is namelijk ook een luxe behandeling welke maar liefst 60 minuten duurt! Ga heerlijk liggen, neem een kopje thee en geniet van een heerlijk uitgebreide voetbehandeling. Naast de gehele verzorging die bij de vorige voetbehandeling ook omschreven werd, worden bij deze behandeling ook de nagels netjes gelakt met een nail whitener. Trek die slippers of peep toe schoenen maar weer uit de kast, want jouw voeten zijn weer klaar om getoond te worden! Lees meer over deze deluxe behandeling hier!

Wilma's webshop

Producten bestellen voor thuis? Dat kan ook bij Wilma's Saloon.

Voetbehandeling | Ontspanning en verzorging

Vertroetel mij maar!

Wil jij gewoon even lekker ontspannen tijdens je voetbehandeling? Neem dan de Vertroetel voetmassage. Je voeten worden heerlijk gereinigd, gescrubd en verzorgd. Er wordt een intensieve voetbalm gebruikt die je voeten heerlijk zacht maakt. Dit product zorgt voor een aangenaam en licht gevoel.

Afspraak maken

Paraffine pakking

Wil jij je voeten echt even goed voeden? Dan is een paraffine pakking een goed plan. Deze behandeling is zowel verzorgend als ontspannend en geeft gelijk een zichtbaar én voelbaar resultaat. De voeten voelen zijdezacht aan! De warmte van deze pakking kan ook reumapijn verzachten.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen