Wenkbrauwen Assen | Strakke of juist natuurlijke wenkbrauwen

wenkbrauwen assen

Wenkbrauwen laten doen

Bij Wilma's Saloon kan jij je wenkbrauwen laten doen. Wat dat precies inhoudt? Wilma epileert jouw wenkbrauwen en waxt de allerkleinste haartjes ook weg. Zo krijg jij weer mooie stijlvolle en strakke wenkbrauwen. Je kunt je wenkbrauwen ook laten verven. Je kiest daarbij voor gewone wenkbrauwverf of voor henna brows.

Henna brows

Wanneer kies je voor henna brows? Als je lang resultaat wilt hebben van je geverfde wenkbrauwen! Zo kan je hiervoor kiezen als je op vakantie gaat, of als je simpelweg gewoon lang wilt genieten van je mooie wenkbrauwen. Henna brows zorgen ervoor dat jij een uitgesproken blik krijgt.

Een ander voordeel van henna is dat dit een natuurlijk product is. Normale verf trekt in het haar, terwijl henna er alleen een beschermd en gekleurd laagje overheen legt. Ook heb je voor het aanmaken van henna alleen maar water nodig, waardoor de kans op allergische reacties ook vermindert.

Naast het verven van de haartjes, wordt ook de huid onder de wenkbrauwhaartjes geverfd. Hierdoor worden lege plekjes opgevuld en ontstaan er mooie en volle wenkbrauwen.

Wil jij meer weten over deze behandeling of wil je hem inplannen in mijn online agenda? Druk dan op onderstaande knop.

Meer over henna brows

Wenkbrauwen verven

Wil jij liever je wenkbrauwen met gewone verf laten doen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Je leest er meer over wanneer je op onderstaande knop drukt.

Lees verder

Alleen epileren

Hoef jij geen geverfde wenkbrauwen maar wil jij wel graag dat ze weer netjes in vorm zijn? Dan kan je er ook voor kiezen om ze alleen te laten epileren of eventueel te waxen.

Lees verder

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen