Anti aging behandeling | Light Heat Energy behandelng

Anti aging behandeling door middel van LHE

We worden allemaal ouder en onze huid doet gezellig mee. Rimpels, pigmentvlekken, kraaienpootjes, helaas hoort het er allemaal bij. Gelukkig kan je bij de drogist verdrinken in de anti aging smeersels, daar moet dan toch wel iets bij zitten wat jou van je ouderdomskwaaltjes kan helpen? Wellicht heb je al het één en ander op je tere huidje gesmeerd, maar niets lijkt te werken. Wil jij echt verschil merken? Ga dan eens naar Wilma’s Saloon voor een anti aging behandeling. Je huid ziet er dan al snel zichtbaar jonger uit!

Wilma

Light Heat Energy

Bij Wilma kan je een anti aging behandeling laten doen met LHE, dit staat voor Light Heat Energy. Deze behandeling helpt goed om de huid er weer jong en stralend uit te laten zien. LHE is niet het zelfde als laseren. Bij LHE wordt er namelijk niet alleen gebruikgemaakt van lichtflitsen maar ook van warmte.

Meer informatie

Hoe werkt het?

Er worden korte licht- en warmtepulsen afgegeven op de huid, waardoor de bovenste huidlagen worden aangesproken. Deze cellen worden door een natuurlijk proces afgevoerd en vervangen voor nieuwe cellen. Fijne lijntjes en rimpels verdwijnen doordat de huid zichzelf gaat herstellen door middel van het aanmaken van collageen. Hierdoor wordt de huid geherstructureerd.

Salon

Hoe ziet een kuur eruit?

Een LHE kuur ziet er voor iedereen anders uit. Dit is namelijk volledig afgestemd op de individu. Wilma adviseert gemiddeld een kuur van zes tot acht behandelingen om het optimale resultaat te kunnen behalen. Ieder bezoek bestaat uit twee behandelingen met een pauze van vijf minuten. Ik adviseer een interval van één tot twee weken tussen de behandelingen voor een LHE huidverjongingskuur. Tijdens een consult wordt er besproken hoe de kuur eruit gaat zien en uit hoeveel behandelingen deze zal bestaan. Bij een consult worden er testflitsen gedaan zodat je kan ervaren hoe het voelt. Een consult is gratis.

Maak nu een afspraak

Wat zijn de kosten?

Behandeling per keer € 89,95

Een kuur van 6 behandelingen € 539,70

Betaalt u de kuur in één keer, dan krijgt u 15% korting over het totaalbedrag.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen