Even voorstellen: Wilma van Donderen, eigenaresse

Even voorstellen: Wilma van Donderen, eigenaresse

Wilma van Donderen is de eigenaresse van Wilma's Saloon. Iedere klant is bijzonder en zo word je ook behandeld bij Wilma's Saloon. Wilma's Saloon biedt diverse soorten behandelingen aan. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan gerust verder op deze website. Zit jouw wens er niet tussen? Geen probleem neem dan gerust contact op met Wilma. Zij kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

Wilma van Donderen

Online reserveren

Het is nu ook mogelijk om online een afspraak te maken. Klik op onderstaande button, de rest wijst zich vanzelf.

Afspraak maken

'A thing of beauty is a joy forever.'

Dit zei John Keats al meer dan 200 jaar geleden. Niets is minder waar! Schoonheid vind je in veel dingen; in kunst, poëzie, muziek, dans, architectuur, mode, de natuur en tal van andere dingen. Een ieder ziet de schoonheid op een andere manier, dat maakt de omschrijving schoonheid ook zo divers.

Ook ieder mens is in het bezit van schoonheid. De relatie met ons lichaam moet niets minder zijn dan een relatie van liefde, respect en toewijding. Wanneer je dit in ogenschouw neemt, dan ga je deze relatie voor vele jaren aan!

Je goed voelen wanneer je 's ochtends wakker wordt, is een combinatie van principes: doe de dingen die je leuk vindt, wees aardig voor jezelf en anderen, leef zo gezond mogelijk en wees blij met datgene wat je in de spiegel ziet. Een goed geknipte coupe, voorzien van een passende kleur doet wonderen. Durf vooral eens te veranderen, zet eens een stap buiten die comfortzone. Een goed verzorgde huid doet je stralen, geeft je dat zelfvertrouwen als je 's ochtends de deur uitgaat. Een passende make-up of een lekkere parfum daarbij zorgt ervoor dat wij kunnen zijn en ons kunnen voelen zoals wij dat zelf willen! Belangrijk is ook dat je je rust neemt in de hectiek van alledag. We ervaren dagelijks veel stress. Hierdoor vergeten we nog wel eens om te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Momenten die je kunnen helpen te ontspannen en bewuster in het leven te staan.

Alle schoonheid die ik tegenkom in het dagelijks leven wil ik graag met je te delen en ik hoop dat je daar net zo van geniet als ik.

Liefs, Wilma

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen