Skin rebirth medic ceremony

Skin rebirth medic ceremony

90 minuten: skin rebirth medic ceremony

€ 125,-

Met deze intensieve, wetenschappelijk onderbouwde producten van het skin rebirth 4 phase concentrated cellular program ontwikkeld, is er direct zichtbaar anti-aging resultaat op de huid. De producten zijn samengesteld met geavanceerde bio-actieve ingrediënten zoals, glutaprol, oligohyaferre en salmin. Zij werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering op semi-medisch niveau tegen te gaan.

De skin rebirth producten in de medic ceremony behandeling zijn gebasseerd op cellulaire huidverbetering in zowel de opperhuid als in de lederhuid. Zo ontstaat er direct zichtbaar anti-aging resultaat. Deze ceremony is een behandeling die de huid in 90min volledig aan het werk zet door middel van een zeer intensieve fruitzuur reiniging gevolgd door een intensieve 2 fase micro acid derma peel. Deze peeling zorgt voor direct zichtbare vermindering van lijntjes, pigmentvlekjes, littekens en oneffenheden. De effectiviteit van de ingredienten wordt vergroot door de Guasha massage. Deze massage verhoogt de doorbloeding, zuurstoftoevoer, activeert de celstofwisseling en verwijdert afvalstoffen. Daarna wordt er een liftend, verfrissend, antioxidant en zeer hydraterend masker aangebracht. Deze behandeling kan los geboekt worden maar ook in kuurverband. U ontvangt dan de juiste producten voor thuis gebruik, zodat u optimaal resultaat kunt bereiken.

Met een unieke massage die wordt toegepast volgens een oude Chinese massage techniek.Door de guashatherapie worden opmerkelijke resultaten geboekt. Dit komt doordat guasha tijdens een behandeling inwerkt op huid, bindweefsel, lymfestelsel, meridianen, spieren, bloedvaten en zenuwen.

* inclusief verven wimpers en henna brows, epileren en harsen bovenlip/kin

Gezichtsbehandeling

Plan uw afspraak in via onze online agenda

Plan makkelijk en snel uw afspraak in via de online agenda van Wilma's Saloon.

Nu boeken

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen