Harsen Assen | Snel en effectief ontharen bij Wilma's Saloon

Epileren, scheren, niet onze meest favoriete klusjes. Het moet toch gebeuren, althans, daar zal de meerderheid mee instemmen. Het nadeel van scheren is dat de haartjes maar kort wegblijven en het nadeel van epileren is dat het ontzettend tijdrovend kan zijn. Ben jij ook klaar met epileren en scheren? Laat je eens harsen en ondervind de voordelen zelf! Harsen Assen? Wilma’s Saloon bevindt zich op korte afstand van Assen en biedt verschillende harsbehandelingen aan.

Harsen Assen | Snel en effectief ontharen bij Wilma's Saloon

Prijzen

Lichaamsdeel

Prijs

Bovenlip € 19,95
Kin € 19,95
Gelaat € 39,95
Bikinilijn € 45,-
Oksels € 45,-
Rug of Borst € 55,-
Armen € 45,-
Bovenbenen € 49,95
Onderbenen € 49,95
Gehele benen € 99,95
Afspraak maken
harsen assen

Wat is harsen precies?

Harsen, ook wel waxen genoemd, is het weghalen van haar door middel van hars en een harsstrip. De hars wordt aangebracht op het te ontharen gedeelte, vervolgens wordt hier een strip overheen geplakt en stolt de hars. Deze strip wordt vervolgens van de huid afgetrokken en zal de haren meenemen. Deze methode werkt snel en effectief. Haren blijven lang weg. Veel mensen vinden het prettiger om een ander te laten harsen bij hen, omdat de pijn dan vaak als minder erg wordt ervaren.

Direct een afspraak maken?

Dat doe je eenvoudig in mijn online agenda.

Wat kan ik allemaal laten harsen?

Harsen kan in principe overal waar haar groeit, ook al verkiezen de meeste mensen een schaar voor hun kapsel. Een populaire plek om te harsen is de bovenlip, hier groeien kleine haartjes. Bij veel mensen zijn deze niet zichtbaar omdat deze erg licht zijn, maar sommige mensen hebben hier juist donkere haartjes. Deze kunnen makkelijk worden verwijderd door te laten harsen. Daarnaast kunnen de kin en het gelaat ook geharst worden, bij sommige mensen groeien hier ook haren. Door deze te verwijderen ziet de huid er weer strak en glanzend uit. Een wat pijnlijkere plek is de bikinilijn. ‘Wie mooi wil zijn moet pijn lijden’, is bij deze plek wel van toepassing. Wanneer je op vakantie geen zin hebt om te scheren, is dit wel iets om er zeker voor over te hebben! De haartjes blijven namelijk lang weg. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de oksels. Rug, borst en armen zijn ook mogelijk. Wat voornamelijk in de zomer het vaakst geharst wordt, dat zijn toch wel de benen. Er kan gekozen worden tussen onderbenen, bovenbenen of gehele benen.

harsen assen

Wat kost het harsen?

Dat is afhankelijk van de plek. Klik hieronder voor de prijzen.

Prijzen

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen