Henna brows | Laat je wenkbrauwen doen bij Wilma's Saloon

Tegenwoordig zijn er steeds minder vrouwen (en zelfs mannen) die hun eigen wenkbrauwen nog zelf in vorm maken en houden. Epileren is nu eenmaal geen pretje en zeker niet als je het bij jezelf moet doen. Daarnaast is het soms lastig om de vorm te creëren die jij zelf voor ogen hebt. Veel vrouwen kiezen er dan ook voor om eens in de paar weken hun wenkbrauwen te laten doen. Voor wie de wenkbrauwen meer wil laten spreken, kan ervoor kiezen om deze te laten verven. Liever een langduriger resultaat? Kies dan voor henna brows.

henna brows

Neem een kijkje in Wilma's Saloon

Klik op onderstaande button voor een foto impressie van Wilma's Saloon.

Kijkje nemen

Waarom henna brows?

Gewone wenkbrauwverf zorgt ervoor dat de wenkbrauwhaartjes gekleurd worden. Hierbij kan ervoor gekozen worden om de huid ook mee te verven, maar deze verf is hiervoor niet optimaal en zal binnen enkele dagen alweer van de huid verdwijnen. Henna is juist gemaakt om zowel de haartjes als de huid te verven en een langdurig resultaat te houden. Daarnaast is henna 100% natuurlijk, waardoor er geen schadelijke stoffen in zitten. Henna blijft in tegenstelling tot gewone verf langer aanwezig en hoeft dus minder snel weer aangebracht te worden. Mooie volle henna brows zorgen ervoor dat je er altijd goed uitziet!

Henna brows | Laat je wenkbrauwen doen bij Wilma's Saloon

Feestje? 

Heb je een feestje of speciale gelegenheid? Of wil je gewoon lekker lang genieten van mooie wenkbrauwen? Maak dan een afspraak bij Wilma’s Saloon voor henna brows. Liever alleen epileren? Dat is ook mogelijk. Je kunt makkelijk en snel een afspraak inplannen. Het is ook mogelijk om een gezichtsbehandeling te combineren met wenkbrauwen. Zo weet je zeker dat je zal stralen!

Plan nu mijn behandeling in!

Behoud je natuurlijke gloed nog langer!

Wist je dat je ook thuis goed voor je huid kunt zorgen met de producten van Oolaboo? Deze zijn te koop in de webshop. Deze producten worden ook gebruikt bij de gezichtsbehandelingen van Wilma’s Saloon. Zo blijft je huid mooi, ook na je gezichtsbehandeling en behoud je langer die natuurlijke gloed. 

Cadeaubon geven?

Het is ook mogelijk om iemand henna brows cadeau te doen! Dat is pas een gaaf cadeau. Je kunt een cadeaubon bestellen bij Wilma's Saloon! Klik daarvoor hier!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen