Jade roller gebruik | Bestel de Gemstone Beauty Roller hier!

Jade roller gebruik? Hoe zit dat?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, een beautyroller. Deze zijn er in alle vormen en maten en zij hebben ieder een eigen doel. Zo kan je bij Wilma's Saloon verschillende beautyrollers kopen! De nieuwste beauty roller is de Gemstone beauty roller Jade van Oolaboo. Deze kan je eenvoudig via mijn website bestellen. Op deze pagina lees je hoe je hem kan gebruiken! Jade roller gebruik? Lees daarover meer!

jade roller gebruik

Wat is Jade?

Jade is een mineraal dat vele functies vervult. Het is een prachtig groen materiaal dat vooral bekend staat om de stimulerende werking ervan. Zo is het een ideaal middel om wallen en donkere kringen onder de ogen tegen te gaan maar kan het er ook voor zorgen dat grote openstaande poriën verkleind worden. Naast een goede stimulans voor de huid, voelt het ook erg ontspannend. Naast stimuleren zorgt het er ook voor dat gifstoffen worden geëlimineerd en dat overtollig vocht wordt afgevoerd.

Bestellen

Hoe gebruik je hem?

Deze rollende beweging die je maakt veroorzaakt de stimulerende werking. Hiermee wordt namelijk lymfedrainage op gang gebracht, waarbij de huid collageen produceert, de bloedcirculatie wordt verbeterd en toxines worden verwijderd. Een heel pakket alleen al dus door de rollende beweging over de huid. Het verschil tussen de beautyrollers zit hem dan ook voornamelijk in de steen. Jade kan goed gebruikt worden om donkere kringen en wallen te verminderen, daarnaast worden de huidskleur en textuur verbeterd door het rollen en masseren. Een behandeling met de jade roller lijkt dan eigenlijk wel op een mini bindweefselmassage! Dat kan ook nog eens als resultaat hebben dat je fijne lijntjes en rimpeltjes kunt verminderen. Na het gebruik van de roller maak je deze schoon met een nat doekje. Vervolgens droogt de steen aan de lucht.

pigment laseren

Waar kan ik deze bestellen?

Deze gemstone beauty roller kan je via mijn bestellijst bestellen, maar.... daar vind je nog meer beautyrollers! Kijk gerust even rond.

Maak nu een afspraak

Nieuwsgierig naar mijn behandelingen?

Neem dan nu een kijkje om te zien wat ik nog meer te bieden heb!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen