• 0592 420 711

Smokey eyes in vijf stappen

Smokey eyes in vijf stappen
100%
min
Smokey eyes in vijf stappen

In no-time voor elkaar!

Wil je jouw ogen net even iets extra's geven? Dan zit je met smokey eyes altijd goed en je hebt het binnen no-time voor elkaar.  Wij hebben de 5 simpele stappen voor je op een rijtje gezet. Lees je mee? 

Je hoeft niet per se voor een stevige zwarttint te gaan, deze kleur kun je namelijk ook heel goed mengen met zachtere tinten als grijs en bruin. 

Stap voor stap...

Stap 1

Begin met het aanbrengen van de oogschaduwbasis. Deze crème-achtige basis zorgt voor een laagje tussen je oogschaduw en je huid en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Vervolgens breng je bruine oogschaduw aan op je oogleden. 

Stap 2

Zet daarna een lijn vlak langs de wimpers op je bovenste ooglid met kohlpotlood. Het lijkt misschien lastig om een strakke lijn te zetten, maar het lijntje hoeft niet perfect te zijn. Laat het lijntje aan de uiteinden van je oogleden een beetje omhoog lopen, zo creëer je echte cat eyes. Vervaag daarna de oogpotloodlijn met een kwastje over de rest van je ooglid. 

Stap 3

Daarna breng je een beetje grijze oogschaduw aan op de vervaagde oogpotloodlijn. Vervaag het vanaf de wimperrand van donker naar bijna niets op het bewegende ooglid tot aan de arcadeboog. Het geheim van mooie smokey eyes is dat de kleur het donkerst is tegen de wimperrand en dat deze kleur vervaagt over het bewegende ooglid.

Stap 4

Trek nu met hetzelfde oogpotlood een lijntje vlak langs je wimpers aan de onderkant van je oog. Trek het lijntje helemaal door tot aan je binnenste ooghoek. Vervaag het lijntje onder je oog voorzichtig met een kwastje en vermeng het vervaagde lijntje met een beetje bruine oogschaduw.

Stap 5

De laatste stap is nu nog mascara aanbrengen en je smokey eyes zijn klaar!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen