Oolaboo Inner strength once a day dose 30 cap.

Oolaboo Inner strength once a day dose 30 cap.

€ 55,01
Oolaboo Inner strength once a day dose 30 cap.

Productspecificaties

Fabrikant:Oolaboo

Omschrijving

Wat is het?
Een actief en natuurlijk cosmetisch supplement aanbevolen voor de verzorging van het haar, de huid en de nagels, van binnenuit.

Wat doet het?
Bevat een hoge, verantwoorde dosering van vitamine B5, de natuurlijke vorm van vitamine E en de doordachte combinatie van vitamine B3 en vitamine B6.
De haarwortelvoeding vindt met dit cosmetische supplement van binnenuit plaats. Het ondersteunt het natuurlijke groeiproces van het haar en voorziet de haarwortel van de noodzakelijke extra bouwstoffen. Maximaliseert de haargroeicyclus en versterkt het haar. Helpt haaruitval te verminderen. Het haar wordt voller, glanzender en veerkrachtiger, terwijl de huid zichtbaar stralender wordt. Bevordert tevens een gezonde hoofdhuid.

Een hoogwaardige mix van 10 actieve nutriënten zorgt eveneens voor een stralende huid en voorkomt het breken of splijten van broze nagels. Voor gezond, sterk, glanzend haar, boordevol volume. Wordt ook aanbevolen bij een glansloze, fletse, vermoeide huid.

Ingrediënten
Vitamin B3, Vitamin B5, Vitamin B6, Biotine, Folic acid, Vitamin D, Vitamin E, Copper, Selenium, Silicium (bamboo)

Nota bene:
De combinatie van koper, selenium en biotine is aan de samenstelling toegevoegd omdat het wetenschappelijk panel van de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) een positief advies gepubliceerd heeft heeft een positief advies gepubliceerd over de combinatie van koper, selenium en biotine bij de verzorging van het haar.

Extra's
100% vegetarische capsules.
Onze producten bevatten doordachte combinaties van topkwaliteit grondstoffen, ontwikkeld volgens recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van haar- en huidverzorging van binnenuit. Daarom geschiedt de productie van dit product volgens de strengste kwaliteitseisen onder apothekerstoezicht.

Dit preparaat mag gerust gebruikt worden tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Dit preparaat kan naast geneesmiddelen worden gebruikt. Bij twijfel uw arts raadplegen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen