Oolaboo shampoo bar | Van de Super Foodies lijn

oolaboo shampoo bar

Voor alle haartypen

Deze Oolaboo shampoo bar komt uit de Super Foodies lijn. Dit ecologische product komt in vaste vorm en zorgt ervoor dat het haar een prachtige glans krijgt en in goede conditie wordt gehouden. Deze shampoo bar bevat speciaal toegevoegde plantaardige oliën zoals olijfolie en zonnebloemolie. Deze oliën zorgen ervoor dat het haar extra gehydrateerd wordt. Daarnaast is er ook arganolie en jojoba-olie toegevoegd aan de bar. Deze zorgen voor een goede elasticiteit en bescherming van het haar. Glycerine geeft het haar een mooie glans en Panthenol kalmeert en herstelt de hoofdhuid. Ook dit zorgt voor glans en ook nog eens voor een antistatische werking. Deze bar heeft een heerlijke rozengeur.

Zoals je leest, heeft deze bar vele bestanddelen die ervoor zorgen dat jouw haar in optimale conditie komt. Naast het feit dat deze bar goed is voor je haar, bevat deze ook nog eens geen schadelijke stoffen zoals parabenen, siliconen en palmolie. Het karton wat gebruikt wordt voor de verpakking is FSC gecertificeerd en deze shampoo is ook nog eens volledig veganistisch.

Bestellen

Wie is Wilma's Saloon?

Wilma's Saloon is een schoonheidssalon in Bovensmilde. Aan het roer staat natuurlijk Wilma. Wilma is al jarenlang gespecialiseerd in diverse behandelingen en weet als geen ander hoe zij je in de watten kan leggen. Je kan bij haar verschillende behandelingen boeken en één keer in de maand heeft zij een leuke actie die helemaal is afgestemd op dat moment van het jaar! Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje tussen haar behandelingen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Naar bevestigen